NEC-SV9100-centrale-ijmuiden-vitelecom

SV9100

Laat uw slagvaardigheid van uw organisatie groeien!

NEC-SV9100

Efficiënt en adequaat samenwerken wordt steeds belangrijker. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar ook met externe relaties zoals klanten, patiënten en toeleveranciers. Om efficiënt en adequaat te kunnen samenwerken, is optimale communicatie en bereikbaarheid van cruciaal belang. Daarbij mag het geen rol spelen waar de medewerker zich bevindt; thuis, onderweg, bij een klant of op kantoor.

NEC-SV9100-ViTelecom-telefonie-specialist-ijmuiden

Hulp van de SV9100

Hulp

De UNIVERGE® SV9100 helpt u hierbij. Zo kan men werken en vergaderen onafhankelijk van locatie en tijd, waardoor de slagvaardigheid van uw organisatie groeit. Kan men sneller reageren op vragen en verzoeken van klanten en de bereikbaarheid verbeteren om de tevredenheid en loyaliteit van klanten te verhogen.

SV9100 – organisatie 3.0

De SV9100 is een toekomstvaste oplossing die u nu al in staat  stelt om in te spelen op de eisen die morgen en overmorgen aan uw organisatie worden gesteld. U bent klaar voor uw ‘Organisatie 3.0’. In testen van onafhankelijke onderzoekers worden de Unified Communication oplossingen van NEC als beste gewaardeerd. Ook blijkt uit onafhankelijke testen dat de SV9100 in vergelijking met andere oplossingen een zeer lage TCO (Total Cost of Ownership) heeft.

NEC-SV9100-vitelecom-specialist-telefonie-velsen

SV9100 - Slim werken

Werken met slimme IT

De SV9100 is gemakkelijk te integreren met bestaande IT-technologie en ook de integratie met andere software en applicaties werkt eenvoudig. De gebruikersvriendelijke management-interface stroomlijnt het systeembeheer, waarmee IT-Voice, Unified Communications en Voicemail vanaf één centrale locatie beschikbaar zijn.

locatie onafhankelijk werken

Veel medewerkers verplaatsen zich gedurende de werkdag en gaan vergadering in en uit. Met de SV9100 blijven werknemers bereikbaar, ongeacht waar zij zich bevinden en kunnen zo altijd op de hoogte blijven. Onder andere kan het uitgebreide IP DECT systeem hiervoor een goede oplossing zijn. Waarbij er ook voor bepaalde situaties veiligheidsvoorzieningen zijn, zoal Man-Down. Wanneer de medewerker flexibel wilt werken is er een koppeling mogelijk met een mobiele telefoon en een bluetooth bureautoestel. Ook wanneer medewerkers thuiswerken moeten zij over de diverse communicatiemogelijkheden beschikken. Voor de receptie zijn er ook slimme functies om efficientie te realiseren. Zo kunnen diverse teamleden deurtelefoons bedienen, kan de receptiemedewerkster snel verbinding maken met de gewenste collega en verbeterd uw klantenservice door persoonlijke begroeting via Caller ID

onafhankelijk-werken-vitelecom