Alarmsysteem

Vandaag de dag is het bijna een noodzakelijk kwaad om uw bezittingen te moeten beveiligen. U kunt bij ViTelecom een Alarm systeem aanschaffen om uw kostbare bezittingen te beveiligen graag, komen wij bij u langs om u een zorgvuldig advies te geven wat in uw situatie de beste en betaalbare oplossing zal zijn. U kunt kiezen voor een bedraad systeem of een draadloos systeem. Wilt u de alarm melding naar uw via een email naar uw GSM, of wilt u liever de melding naar een meldkamer.

Wij kunnen U adviseren welke oplossing voor U de beste keuze zal zijn. Bel voor een afspraak met één van onze adviseurs Tel +31 (0)255 712500

draadloos-alarmsysteem-vitelecom.nl
draadloos-alarmsysteem-vitelecom.nl
draadloos-alarmsysteem-vitelecom.nl

AJAX

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse gebouwen. Zij combineren technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De draadloze systemen van Ajax zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromises gemaakt als het aan komt op veiligheid.

Het AJAX Systems biedt u een veilige draadloze Alarm installatie aan, voor een prijsvriendelijk systeem waarmee u zich veilig zult voelen. Het ontwerp en design van alle componenten is subliem. Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. De componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden bediend.

Ksenia

Ksenia is een gerenommeerd en wereldwijd erkende Italiaanse fabrikant van hoogwaardige inbraakalarmsystemen.
De lares 4.0 panelen (Grade 3) zijn beschikbaar vanaf 16 tot 644 zones om een bedraad, draadloos of hybride systeem moeiteloos te realiseren waarbij gebruik kan worden gemaakt van de fraai vormgegeven (draadloze) sensoren en detectoren.