NEC-SV9100-centrale-ijmuiden-vitelecom

Yeastar Cloud PBX

 

Een complete oplossing voor uw telecommunicatie wensen.

Indien wenselijk, Zelf gemakkelijk te beheren.

Koppelingen mogelijk met diverse CRM pakketten/Tandarts pakketten  

Vraag naar de mogelijkheden wat er voor u mogelijk is.

Gehost op servers in Europa!

 

Communicatie systeem in de Cloud

Yeastar Cloud PBX is niet bedoeld als een one-size-fits-all oplossing. Gebouwd op de nieuwste cloud-communicatietechnologie, zorgt het voor capaciteitsuitbreiding met slechts een paar klikken. Het Yeastar cloud aanbod zit vol met toonaangevende technologie en geavanceerde mogelijkheden. Met Yeastar cloud kunt u maatwerk leveren. Gebruik de kracht van cloud zonder geavanceerde functies te gebruiken.

Een complete Unified Communications Suite

Audio, video, toepassingen en samenwerking. Nu hebt u alles wat nodig is om grenzen te doorbreken en uw teams en klanten samen te brengen.

 

NEC-SV9100-ViTelecom-telefonie-specialist-ijmuiden

Gebruik uw huidige IP toestellen of kiest u voor

Snom of Yealink of draadloos, u mag kiezen.

Vaak kunt u u huidige IP toestellen behouden, mocht u Yealink of Snom of Fanvil of Gigaset toestellen heeft.

Uiteraard met alle nieuwe technieken en gigabit poorten op de IP toestellen kunt u er ook voor kiezen nieuwe toestellen aan te schaffen.

Uiteraard kunt ook ook Dect (draadloze) toestellen aan sluiten op het cloud systeem.

Een complete suite voor bellen en samenwerken in de cloud

Voldoet aan uw dagelijkse communicatiebehoeften, van het overal ontvangen van gesprekken tot het maximaliseren van de productiviteit van agenten, het mogelijk maken van interactieve videoconferenties en nog veel meer. Het P-Series PBX-systeem biedt een Cloud Edition om de steeds meer verspreide organisaties van vandaag de dag te helpen verbonden en betrokken te blijven. Met zowel zakelijke klanten als serviceproviders in gedachten, biedt het de perfecte balans tussen het aanbieden van de beste UCaaS en het vereenvoudigen van de implementatie en de operationele complexiteit. Een heel nieuw landschap van cloudmogelijkheden ligt open.